Îmbunătățiri în învățare, memorie, anxietate și coordonare motorie

Îmbunătățiri în învățare, memorie, anxietate și coordonare motorie

timp de 9-10 luni, șoarecii au fost hrăniți diete amestecate personalizat, care conțineau 6% sau 9% nuci în fiecare zi. La om, acesta este echivalentul consumului fie 1 uncie, fie 1,5 uncii de nuci pe zi. Pentru a acționa ca controale, alte modele de mouse ale Alzheimer au fost alimentate cu o dietă fără nuci.

La sfârșitul studiului, toți șoarecii au fost supuși experimentelor care le-au testat abilitățile de învățare, memoria spațială, coordonarea motorie și comportamentul legat de anxietate.

Îmbunătățiri în învățare, memorie, anxietate și coordonare motorie

Cercetătorii au descoperit că modelele de șoarece Alzheimer au hrănit dietele îmbogățite de nuc au arătat îmbunătățiri semnificative în toate zonele, în comparație cu modelele de șoarece Alzheimer a hrănit dieta de control.

Echipa spune că este posibil ca conținutul ridicat de antioxidanți de nuci – care este în jur de 3,7 mmol pe uncie – să contribuie la protejarea degenerării creierului la șoareci. Mai mult, nucile sunt cunoscute a fi o bună sursă de acid alfa-linolenic (ALA)-o formă de omega-3 care a fost asociată cu beneficiile inimii și creierului.

Peste 5 milioane de americani trăiesc cu Boala Alzheimer. Până în 2050, acest număr este de așteptat aproape să se triplă, la 16 milioane. Acest ultim studiu ar putea deschide calea pentru noile strategii de prevenire și tratare a bolii?

Dr. Chauhan spune:

„Aceste constatări sunt foarte promițătoare și ajută la punerea în aplicare a fundamentului pentru studiile umane viitoare pe nuci și boala Alzheimer – o boală pentru care nu există o vindecare cunoscută.

Studiul nostru se adaugă corpului din ce în ce mai mare de cercetare care demonstrează efectele de protecție ale nucilor asupra funcționării cognitive. ”

Anul trecut, Medical News a raportat astăzi un studiu care a revendicat nuci și ulei de nuc Poate reduce riscul de boli cardiovasculare, în timp ce un alt studiu a sugerat că nucile pot îmbunătăți reacția organismului la stres.

 • Alzheimer’s/Dementia
 • Neurologie/Neuroștiință
 • Nutriție/Dietă
 • seniori/îmbătrânire

distribuitoare de apă în școli: scad obezitatea la studenți?

abordarea problemei obezității copilăriei în SUA este esențială; În ultimii 30 de ani, obezitatea copilăriei a fost mai mult decât dublată la copii și cvadruplată la adolescenți. Dar cum putem lansa un atac asupra unei epidemii atât de răspândite? Un nou studiu face o sugestie simplă: mașinile cu jet de apă plasate în școli.

poate suna simplu, dar, „Uneori, o intervenție foarte simplă poate avea un efect puternic”, scrie cercetătorii într -un editorial aferent studiului, care este publicat în JAMA Pediatrics.

autorul studiului principal Brian Elbel, doctor, de la Școala de Medicină a Universității din New York, iar colegii notează că apa nu este esențială doar pentru funcția umană, dar și previne deshidratarea și este „critică pentru o dietă nutritivă . ”

În plus, apa oferă o alternativă sănătoasă la băuturile îndulcite cu zahăr (SSB), care au fost legate de obezitate la copii.

Cercetătorii explică faptul că, în 2009, Departamentul de Sănătate și Igienă Mintală din New York și Departamentul Educației a introdus „Jets de apă” în școli.

așa-numitele jeturi de apă sunt ulcioare mari, clare, alimentate electronic, cu o pârghie pentru distribuirea apei.

Fiecare dintre jeturile de apă costă în jur de 1.000 de dolari, iar aproximativ 40% din școlile din zonă au primit un jet de apă pe durata studiului, care s-a desfășurat în perioada 2008-2013.

Jets de apă legate de scăderea IMC la studenți

Elbel și echipa sa au dorit să evalueze efectul pe care jeturile de apă l -au avut asupra indicelui de masă corporală (IMC), supraponderal și obezitate. De asemenea, au privit cumpărăturile de lapte ca un potențial mecanism din spatele pierderii în greutate.

Fapte rapide despre obezitatea copilăriei

 • Copiii obezi și adolescenții sunt mai susceptibili de a fi obezi ca adulți
 • Adolescenții cu obezitate sunt mai susceptibili să aibă prediabet
 • Copiii obezi au un risc mai mare pentru probleme osoase și articulare, apnee în somn și probleme sociale și psihologice.

Aflați mai multe despre obezitatea copilului

Rețineți că, deși este promovat laptele Ca o băutură sănătoasă pentru copii, conține în continuare calorii – în special lapte de ciocolată, care conține zahăr adăugat. De exemplu, o jumătate de pictură de lapte de ciocolată fără grăsimi are aproximativ 20 g de zahăr, dintre care jumătate se adaugă zahăr.

În total, studiul a inclus 1.227 de școli primare și medii publice, cu peste 1 milion de elevi.

din școli, aproximativ 40% au primit un jet de apă și 60% nu.

Rezultatele au arătat că pentru băieți, jeturile de apă au fost legate de o scădere de 0,025 a IMC standardizată, o reducere de 0,9% a probabilității de a fi supraponderal și o reducere de 0,5% a probabilității de obezitate. Pentru fete, a existat o reducere de 0,022 a IMC și o scădere cu 0,6% a probabilității de a fi supraponderali.

În plus, echipa a constatat că jeturile de apă erau legate cu o scădere a jumătăților de picturi de studenți cu lapte de ciocolată achiziționate . În detaliu, a existat o scădere de 12,3 jumătate de picturi pe student pe an.

Cercetătorii spun că o posibilă explicație pentru constatarea lor că cumpărăturile de lapte de ciocolată au scăzut este că „unii copii ar putea să nu le placă laptele alb, iar atunci când li se oferă opțiunea pentru ciocolată, alegeți asta în schimb. Când se introduce apa, acestea se îndepărtează de laptele de ciocolată și spre apă. ”

Studiu „adaugă dovezilor care susțin accesul la apă în școli”

Deși studiul beneficiază de un grup mare de participanți, autorii recunosc unele limitări.

În primul rând, au folosit date administrative privind livrarea cu jet de apă, mai degrabă decât să observe utilizarea în cantină. În al doilea rând, au folosit și date administrative cu privire la achizițiile de lapte de bucătărie și, prin urmare, nu au date despre consumul de lapte.

Totuși, Elbel este optimist în ceea ce privește concluziile lor și spune:

”Acest studiu demonstrează că a face ceva atât de simplu precum furnizarea de apă gratuită și ușor disponibilă pentru studenți poate avea impacturi pozitive asupra generalului lor Sănătate, în special gestionarea greutății.

concluziile noastre sugerează că această intervenție relativ scăzută este, de fapt, să funcționeze. ”

într -un editorial legat, Lindsey Turner, doctorat, al Universității de Stat Boise din Idaho și Erin Hager, doctorat, de la Universitatea din Maryland School of Medicine din Baltimore, scrie despre semnificația constatărilor.

Ei spun că studiul „adaugă la un corp din ce în ce mai mare de dovezi care susțin importanța furnizării accesului la apă potabilă în școli.” Turner și Hager adaugă că rezultatele demonstrează „că accesul la apă în școli poate promova rezultatele sănătoase în greutate în rândul studenților.”

Știri medicale de astăzi au raportat recent un studiu care sugera că etichetele de avertizare pentru sănătate ar putea împiedica părinții să cumpere băuturi zaharoase pentru copii.

 • Nutriție/dietă
 • Obezitate/Pierdere în greutate/Fitness
 • Pediatrie/Sănătate pentru copii

Moduri de a ajuta Scabs Heal

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

O scab este o placă crustă care se formează peste o rană. Făcând măsuri pentru a sprijini procesul de vindecare al corpului poate ajuta să scapi de o scab.

o scab protejează o rană în timp ce se vindecă. Menținerea unei plăgi curate și acoperirea acesteia cu un strat de jeleu petrolier, cum ar fi vaselina simplă, poate păstra umiditatea și poate împiedica rana să se scurgă.

Când o rană se usucă și se formează o scab, procesul de vindecare durează mai mult. De asemenea, o persoană poate găsi rezultatul cosmetic mai puțin atrăgător.

Unii oameni consideră că scaburile sunt neplăcute sau enervante, iar zona din jurul scabului se poate simți mâncărime sau incomodă. Cu toate acestea, este important să nu alegeți o scădere.

În acest articol, enumerăm opt moduri de a ajuta rănile cu scaburile să se vindece mai repede. De asemenea, descriem cum să reduceți disconfortul și riscul de cicatrici.

Următoarele sfaturi pot ajuta să scăpați de scaburi:

1. Păstrați -l curat

Mențineți întotdeauna scabul și pielea înconjurătoare curată pentru a evita infecția.

Dacă rana este expusă la murdărie sau transpirație, spălați ușor zona cu apă caldă și săpun blând, Apoi, bateți cu atenție pielea uscată.

Încercați să nu atingeți scabul decât dacă este necesar.

Atingerea unui scab crește șansele ca bacteriile și alți microbi să intre în rană.

2. Evitați să alegeți sau să vă spălați la scab

când scaburile devin mâncărime, unii oameni se zgârie, se scurg sau alegeți -le.

Acest lucru se poate simți tentant, dar întârzie vindecarea și crește riscul de cicatrici. De asemenea, poate provoca sângerare sau roșeață.

să atenueze mâncărimea, să încercați să apăsați ușor pe scab cu o cârpă curată, umedă sau uscată.

3. Aplicați o compresă

ținând ușor o compresă caldă împotriva zonei poate crește circulația către rană. Mai mult flux de sânge aduce oxigen proaspăt și celule care promovează vindecarea.

De asemenea, o compresă rece poate reduce inflamația și durerea la locul scabului.

4. Hidrata Scab

Academia Americană de Dermatologie recomandă menținerea umerii plăgii pentru a ajuta pielea deteriorată să se vindece. Aceștia sugerează să folosești jeleu petrolier pentru a preveni uscarea pielii, precum și pentru a încuraja vindecarea și a reduce formarea cicatricii.

Unii oameni găsesc, de asemenea, alte produse hidratante, cum ar fi uleiul de nucă de cocos sau crema emolient, unguentul, sau loțiune.

Uleiul de nucă de cocos este disponibil pentru cumpărare online, împreună cu produse emolient.

5. Acoperiți doar scabul atunci când este necesar

Odată ce s -a format o scab, o persoană trebuie să o acopere doar dacă lacrimi, scurge sau sângerează.

Cu toate acestea, oamenii activi fizic ar putea dori să dorească Acoperiți scaburile dacă există riscul ca scaburile să fie deteriorate, în timpul sportului sau exercițiului fizic, de exemplu.

Pentru a acoperi un scab, aplicați un bandaj chiar înainte de a fi activ fizic și a -l îndepărta după aceea. Dacă este necesar să purtați bandajul mai mult de câteva ore, asigurați -vă că îl schimbați în mod regulat.

O gamă de bandaje este disponibilă pentru achiziționarea online.

6. Rest suficient

odihna poate ajuta organismul să se vindece mai repede, în timp ce somnul restricționat afectează funcția imunitară.

Un studiu publicat în Journal of Applied Physiology indică faptul că chiar și perturbări relativ modeste pentru a dormi poate întârzia vindecarea rănilor.

Deși întârzierea poate să nu fie foarte semnificativă, urmărind să obțină în mod regulat 7-9 ore de somn pe noapte poate ajuta la creșterea procesului de vindecare.

7. Mănâncă o dietă echilibrată

Anumite nutrienți joacă roluri în regenerarea și vindecarea țesuturilor corpului. Unii dintre cei mai benefici nutrienți pentru regenerare și vindecare includ:

 • Protein
 • Vitamina A
 • Vitamina C

Pentru a asigura un aport adecvat al acestor nutrienți, vizați să mâncați o dietă echilibrată care să includă o mulțime de:

 • Fructe și legume
 • Surse de proteine ​​slabe, cum ar fi păsările de curte , fasole, linte, pește și tofu
 • Surse de grăsimi sănătoase, cum ar fi avocado, ulei de măsline și nuci
 • cereale integrale

8. Evitați fumul de țigară

Un studiu în Journal of Rad Ostomy & Asistența de continență sugerează că fumatul afectează vindecarea rănilor. Nicotina și alte substanțe chimice din fumul de țigară reduc fluxul de oxigen în întregul corp. Medicii numesc această hipoxie de reducere.

Conform studiului, fumatul scade și numărul de globule albe care se îndreaptă spre locul plăgii.

În plus, studiul studiului Autorii observă că fumul reduce funcția limfocitelor și a altor celule care asigură protecție împotriva infecției și inflamației.

Când să vadă un medic

Majoritatea scaburilor se încadrează pe cont propriu. Cu toate acestea, a se vedea un medic dacă o rană cu o scab are oricare dintre următoarele caracteristici:

 • Durere severă
 • Oozing continuu sau sângerare
 • Fără îmbunătățiri După câteva zile
 • Înrăutățirea treptată a simptomelor
 • Umflarea care se agravează

De asemenea, a se vedea un medic dacă se dezvoltă febră sau frisoane.

Când o persoană suferă o vătămare foarte profundă sau dureroasă, ar trebui să solicite ajutor medical.

Este, de asemenea, important să primiți asistență medicală pentru rănile cauzate de o mușcătură umană sau de un murdar sau obiect ruginit. Dacă o rană se infectează, consultați un furnizor de servicii medicale.

rezumat

scaburile sunt o parte sănătoasă a procesului de vindecare. Acestea protejează rana de murdărie și microbi și reduc riscul de infecție. O scab va cădea de obicei în câteva zile până la câteva săptămâni.

O persoană poate lua măsuri pentru a promova vindecarea rănilor și pentru a reduce riscul de cicatrici. Unele dintre aceste metode atenuează, de asemenea, orice mâncărime sau disconfort pe care o cauzează un scab.

Dacă un scab provoacă disconfort sever sau dacă rana nu începe să se îmbunătățească în câteva zile, a se vedea un medic. Tratamentul cu antibiotice poate fi necesar.

 • Medicină complementară/Medicină alternativă

Știrile medicale de astăzi au orientări stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și Jurnale medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .

revizuire webyecare: pro și contra

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

Weeyecare vinde online lentile de contact, ochelari cu rețetă și ochelari de soare. O persoană trebuie doar să -și furnizeze rețeta.

Compania oferă o rambursare pentru produsele nedeteriorate în termen de 60 de zile de la achiziție. Nu este un furnizor de viziune în rețea. Mai jos, aflați mai multe despre WeweeCare și ce oferă, cum să faceți o comandă și alternative.

Vă rugăm să rețineți că scriitorul acestui articol nu a încercat aceste produse. Toate informațiile prezentate se bazează pe cercetare.

Reputația mărcii

WeeyeCare este în afaceri din 2013 și are sediul central în Bristol, Pa.

It It Are acreditare de la Better Business Bureau (BBB), ceea ce îi oferă un rating B+. Clienții au depus 18 reclamații la BBB cu privire la companie în ultimii 3 ani.

În momentul publicării, clienții https://produsrecenzie.top/potencialex/ au trimis 385 de recenzii ale WeweCare la BBB, iar evaluările au înregistrat o medie de 4,57 din 5.00.

Recenzii pozitive Menționare:

 • Transport rapid
 • Comandă ușoară
 • Prețuri mici
 • Client util Service

Recenzii negative Menționare:

 • Erori cu comenzi
 • Nemulțumirea cu serviciul pentru clienți
 • Întârziere în expediere

Produse și servicii

WeeyeCare vinde lentile zilnice, bi-săptămânale și lunare de contact de la o serie de producători. O persoană poate comanda lentile multifocale și lentile torice pentru astigmatism pe site.

O persoană se poate înscrie la un abonament pentru a primi noi lentile de contact automat cu o reducere și poate anula acest lucru în orice moment.

Compania vinde, de asemenea, ochelari de prescripție și ochelari de soare.

Cum să comandați

În primul rând, o persoană alege un produs și caracteristici. Apoi, oferă detalii dintr -o rețetă valabilă. Aceasta tinde să însemne o rețetă scrisă cu mai puțin de 1 an mai devreme. Compania verifică detaliile cu medicul de ochi al persoanei înainte de a expedia produsul.

Aflați mai multe despre rețetele ochilor aici.

Transportul la sol este gratuit, cu livrarea în 5-10 zile lucrătoare. Pentru a accelera acest lucru, o persoană poate alege transportul accelerat pentru o taxă suplimentară.

rambursări și returnări

WeeyeCare rambursează prețul de achiziție al articolelor nedeteriorate în termen de 60 de zile. Casetele sau flacoanele trebuie să fie în starea lor inițială sau clientul nu poate primi o rambursare completă.

O persoană care returnează un articol după 60 de zile este eligibilă pentru creditul magazinului.

Asigurare

Weeyecare este un furnizor din afara rețelei. Un client cu Vision Insurance își poate depune factura companiei de asigurări pentru rambursare.

Cumpărați acum

Branduri și produse alternative

O persoană poate prefera în schimb să viziteze un retailer de cărămidă și mortar sau site -ul altei companii.